Apply to Join

Preguntes freqüents


Q: Com s’han seleccionat els projectes?

A: Volem reforçar el compromís comunitari de la família de clubs del City Football Group (en endavant CFG) a tot el món. Els clubs han identificat projectes que poden donar suport a les comunitats en què els clubs estan ubicats. Els projectes han estat seleccionats pel nostre equip d’experts fent consultes amb personal de la comunitat local. Tots els projectes són realitzats per organitzacions benèfiques registrades que han passat un escrutini per assegurar que són els receptors adequats, una bona gestió alhora que puguin lliurar el màxim impacte per als joves i les seves famílies afectades per la pandèmia del coronavirus

Q: Com mesurarà l’impacte dels projectes?

A: Tots els projectes presentaran informes d’impacte regular al nostre equip de gestió de subvencions, que també avaluaran contínuament l’impacte del projecte.

Q: Com es gestionarà la meva donació per part del CFG?

A: El CFG s’ha compromès a igualar les donacions dels aficionats a raó de 1:1 (és a dir, en la mateixa proporció en la qual es va fer la donació, de manera que un d’1€ donat per un seguidor se li haurà d’afegir 1€ donat pel CFG). Subjecte als límits de projecte individual i la campanya.

Q: Quina quantitat contribuirà a fer els projectes a nivell global?

A: El CFG igualarà les donacions recaptades fins a un màxim de £55.555 * sobre les donacions rebudes per a un sol projecte específic, cobertes a un màxim de £500.000 * a través dels nou projectes. CFG és l’empresa matriu dels nou clubs dins del grup i te la seu a Anglaterra.

Q: Com serà el suport de CFG cada projecte individualment?

A: El projecte de cada col·laborador solidari serà elegible per rebre fins a un màxim de £55.555 * per part del CFG, que coincidirà amb les quantitats plantejades a partir de donacions de fans a través de les seves plataformes de finançament i activitats relacionades de 16 juny a 30 setembre 2020 inclòs. El CFG a patir del finançament realitzades o rebudes a través de (1) la pàgina de GlobalGiving, (II) altres pàgines de micromecenatge (només a la Xina) i (III) qualsevol altres activitats de recaptació de fons CFG per a aquests projectes a la discreció de CFG, amb subjecció al projecte individual i els límits de la campanya establerts anteriorment.

Q: Què passa si dones en una moneda que no siguin lliures esterlines?

A: El finançament per part del CFG serà gestionat per la donació global i es farà amb la taxa de canvi aplicable a la seva donació d’acord amb les polítiques de tipus de canvi de divises de donar global que es poden trobar aquí. El tipus aplicable es calcularà a l’ 1 d’octubre de 2020 un cop finalitzi la campanya del fons de multitud.

Q: Quan puc fer una donació?

A: La campanya de fons de multitud viurà des del 16 de juny fins al 30 setembre de 2020 tots dos inclosos.

Q: Quan farà el CFG la seva contribució?

A: Es realitzarà a GlobalGiving una vegada que totes les donacions a través de totes les plataformes hagin estat recopilades per GlobalGiving al final de la campanya. Aquest import es calcularà l’ 1 d’octubre de 2020. Global Giving farà les donancions tal i com s’estableix en les seves polítiques de desemborsament.

Q: Quan es lliuraran els projectes finançats en cada territori pels socis benèfics del CFG?

A: Tots els projectes començaran a percebre el lliurament de fons. Cada projecte durarà un mínim de 6 mesos.

Q: D’on ve la inversió del CFG?

A: Un total de fins a [GBP] £500.000 * s’ha assignat a aquesta iniciativa de recaptació de fons benèfica, subjecte als límits de projecte i campanya individuals establerts anteriorment.

Q: Com s’utilitzaran les meves dades?

A: El CFG ha nomenat GlobalGiving Regne Unit (la caritat registrada n. 1122823) i els seus afiliats (GlobalGiving) per rebre i coordinar la distribució de les donacions de tots els fans i el matchfunding a nivell mundial. GlobalGiving actuarà com a responsable del tractament en relació amb les seves dades personals en compliment del Reglament general de protecció de dades (RGPD) i de la legislació local aplicable. Les seves dades personals no seran cedides per GlobalGiving al CFG. Per a més informació sobre les dades que requereix GlobalGiving de vostè i com s’utilitzarà, si us plau refereixi’s a la política de privacitat de GlobalGiving que es pot trobar quí.

Q: Els projectes tenen cap suport més enllà de la meva donació i el matchfunding del CFG?

A: Sí, a més de la donació econòmica es proporciona una oportunitat de visibilització única que permet als projectes conscienciar sobre els fans de tot el món. A més alguns projectes es beneficiaran de suport addicional per part del Club en el territori, incloent en la classe de donar i voluntariat, cadascun dels quals es valorarà en cas per cas.

Q: Què tenen d’especial aquests projectes?

A: Es tracta d’una campanya especialment adaptada per donar resposta a l’actual pandèmia del coronavirus. Per primera vegada estem igualant les generoses donacions dels fans als projectes en els nou territoris del Club CFG i tots els projectes tenen un enfocament singular en la recuperació de la joventut -la promoció de la salut, l’educació i la inclusió.

Q: Tots els diners que em donaré van cap al projecte?

A: Totes les donacions realitzades són processats per GlobalGiving per al desemborsament dels projectes. Si us plau fixi’s que GlobalGiving dedueix una quota per processar el pagament. Més informació sobre les tarifes aplicables a GlobalGiving es pot trobar aquí. Termes GlobalGiving & condicions es poden trobar aquí.

Q: Podré obtenir alleugeriment fiscal sobre la meva donació?

A: Això dependrà, entre altres coses, de les seves circumstàncies personals, estatus fiscal, elecció de moneda i país de residència. Vostè ha de buscar assessorament fiscal independent si es vol considerar l’aplicació d’aquest.

© City Football Group Limited 2020. All rights reserved

WARNING: Javascript is currently disabled or is not available in your browser. GlobalGiving makes extensive use of Javascript and will not function properly with Javascript disabled. Please enable Javascript and refresh this page.