Apply to Join

Nou clubs. Milers de treballadors. Milions de fans. Per a la recuperació.

A Girona estem reunint al nostre personal i seguidors per ajudar les nostres comunitats a tornar a aixecar-se. Cityzens Giving  és una campanya de 12 mesos que reuneix tots els clubs de futbol que formen part del City Football Group, centrant les nostres donacions, coneixements, instal·lacions, recursos i comunicació, en fer una diferència positiva per a la recuperació de les nostres comunitats.

Com a part d’això estem igualant euro per euro les donacions en les nostres plataformes per al finançament de nou projectes vinculats a la recuperació prop de cada un dels nostres clubs fins a un total de *€560.000 contra totes les donacions rebudes abans del 30 setembre 2020.

Un cop hagis donat també pots mostrar el teu suport compartint els missatges de la campanya a les teves xarxes socials o recaptant fons per a un projecte.

Feu clic al projecte a continuació per obtenir més i donar.

*El CFG igualarà les donacions fins a un màxim de 500.000£ rebudes a les nostres plataformes abans del 30 setembre de 2020. La conversió a euros pot variar (l’actual conversió és agafant la taxa efectiva l’11 de Juny)(detalls aquí).

donations

26

donors

20

Browse Projects by Country

Spain
Spain
Cityzens Giving for Recovery - Girona
In Girona, Creu Roja Girona will support at-risk children to get the support they need to return to education with homework and tutoring, as well as nutritious food parcels to boost health and wellbeing. // A Girona, Creu Roja oferira ajuda als infants en situacio de risc per aconseguir el suport que necessiten per tornar a l'educacio amb deures i tutories, aixi com amb paquets alimentaris nutritius per potenciar la salut i el benestar.
WARNING: Javascript is currently disabled or is not available in your browser. GlobalGiving makes extensive use of Javascript and will not function properly with Javascript disabled. Please enable Javascript and refresh this page.