Apply to Join

Stichting MoHuKa

Org #58479
Vetted since 2019
2013
year founded
$1,000
raised on GlobalGiving
0
years fundraising
0
projects funded
* Amounts in US Dollars

Mission

Stichting Mohuka, Mogelijkheden, Hulp en Kansen voor iedereen! Stichting MoHuKa heeft als doelstelling om het welzijn van inwoners van de gemeente Utrecht te bevorderen. Mensen die, door omstandigheden waarop zij zelf geen invloed (hebben) kunnen uitoefenen, onvoldoende of in het geheel niet in hun primaire levensbehoeften kunnen voorzien bieden wij een helpende hand. Naast het ondersteunen van de voedselbanken in Utrecht zijn wij druk met de ontwikkeling van initiatieven die bij zullen dragen aan succes van onze missie. U kunt hierbij denken aan de ondersteuning van speelgoed of kledingbanken. maar ook andere initiatieven met dezelfde missie kunnen in de toekomst op ons rekenen

Projects (0)

Project Leaders
Organization Information
29, Cantondreef
Utrecht, Utrecht 3564JK
Netherlands
0031302270399
Organization Information
29, Cantondreef
Utrecht, Utrecht 3564JK
Netherlands
0031302270399

Project Reports

Each of GlobalGiving’s nonprofit partners is required to send quarterly donor reports detailing the impact of their work.

WARNING: Javascript is currently disabled or is not available in your browser. GlobalGiving makes extensive use of Javascript and will not function properly with Javascript disabled. Please enable Javascript and refresh this page.